top of page

Jedálniček

Etapa 1.

IMG_5177.jpg

Pečená pražma

Pražmu okoreníme, do vnútra môžeme dať čerstvú pažítku alebo kúsky póru.

 Položíme na pečiaci papier a necháme v rúre piecť cca 40 minút.

Uhorkový šalát obsahuje soľ, korenie a červenú  mletú papriku.

Dochutený je sladidlom z DM drogérie a kvapkou FLAWDROPS citrónovej príchute.

IMG_5183.jpg

Grilované kuracie prsia

Prsia nakrájame na medailónky, pridáme soľ a korenie a ugrilujeme na elektrickom grile ( prípadne upečieme 5 minút z každej strany v teplovzdušnej fritéze).

Podávame s hlávkovou kapustou ( alternatíva - špicatá kapusta) alebo s ľubovolnou zeleninou povolenej vo fáze 1.

IMG_5217.jpg

Cuketová baba

Ošúpeme tri cukety a nastrúhame nahrubo.

Po piatich minutách vytlačíme štavu z cukiet. Pridáme korenie GIROS, alebo na zemiakové placky môžeme pridať aj čerstvú pažitku a najemno karájaný por.

Na zahustenie použijeme polievku VITADU, dovolenú vo fáze 1. Vyšlaháme tri bielka so štipkou soli a jemne zapracujeme do cesta. Požíme na pečiaci papier a pečieme v rúre na 180 stupňov cca 30-40 minút ( v teplovzdušnej fritéze 20 minút).

Pečený pstruh lososovitý

Pstruha okoreníme, do vnútra môžeme dať čerstvú pažítku alebo kúsky póru.

 Položíme na pečiaci papier a necháme v rúre piecť cca 40 minút.

Karfiól v menších kúskoch varíme v osolenej vode cca 10 minút.

Scedíme, položíme na pečiaci papier a osolíme. Necháme piecť rovnako ako ryby. 

Ako dip môžeme použiť ZERO SAUCE sweet chili.

bottom of page