Jedálniček
Etapa 1.

Pečená pražma
Pražmu okoreníme, do vnútra môžeme dať čerstvú pažítku alebo kúsky póru.
Položíme na pečiaci papier a necháme v rúre piecť cca 40 minút.
Uhorkový šalát obsahuje soľ, korenie a červenú mletú papriku.
Dochutený je sladidlom z DM drogérie a kvapkou FLAWDROPS citrónovej príchute.

Grilované kuracie prsia
Prsia nakrájame na medailónky, pridáme soľ a korenie a ugrilujeme na elektrickom grile ( prípadne upečieme 5 minút z každej strany v teplovzdušnej fritéze).
Podávame s hlávkovou kapustou ( alternatíva - špicatá kapusta) alebo s ľubovolnou zeleninou povolenej vo fáze 1.

Cuketová baba
Ošúpeme tri cukety a nastrúhame nahrubo.
Po piatich minutách vytlačíme štavu z cukiet. Pridáme korenie GIROS, alebo na zemiakové placky môžeme pridať aj čerstvú pažitku a najemno karájaný por.
Na zahustenie použijeme polievku VITADU, dovolenú vo fáze 1. Vyšlaháme tri bielka so štipkou soli a jemne zapracujeme do cesta. Požíme na pečiaci papier a pečieme v rúre na 180 stupňov cca 30-40 minút ( v teplovzdušnej fritéze 20 minút).

Pečený pstruh lososovitý
Pstruha okoreníme, do vnútra môžeme dať čerstvú pažítku alebo kúsky póru.
Položíme na pečiaci papier a necháme v rúre piecť cca 40 minút.
Karfiól v menších kúskoch varíme v osolenej vode cca 10 minút.
Scedíme, položíme na pečiaci papier a osolíme. Necháme piecť rovnako ako ryby.
Ako dip môžeme použiť ZERO SAUCE sweet chili.